Meewind, aangenaam

Meewind Communicatie is een tekst- en communicatiebureau opgericht door mij, Bas Campfens. Ik geniet van taal en tekst en zet dit graag in om een merk stevig in de markt te zetten. Of het nu een bestaand of een nieuw merk is. Een goede website waarop de tekst tot zijn recht komt is daarbij onmisbaar.

Mijn favoriete bezigheden zijn redelijk divers: natuurgebieden bezoeken, sleutelen aan oude auto's,  verdiepen in -en verzamelen van- muziek (ja, ouderwetse CD's en LP's), reizen, festivals, mountainbiken en op de hoogte blijven van wetenschap en techniek. Inspiratie voor werk kan overal vandaan komen!

fotobas meewind 2.1.jpg

Na flink wat jaren ervaring als Marketing en Communicatie specialist bij onder andere Philips, besloot ik eind 2017 voor mijzelf te beginnen en Meewind Communicatie te starten. 

Zelf de touwtjes in handen hebben en in direct contact staan met de klant is wat ik zocht. Zo kom je er achter wie er schuil gaat achter een merk en hoe je een merk aan de hand van tekst, een website en andere middelen goed neer kunt zetten.

Met Meewind Communicatie maak ik voor je bedrijf, organisatie of project graag een groot verschil in de professionalisering van communicatie.

Natuurlijk kan een goed communicatiebureau niet bestaan zonder een netwerk aan specialisten en enthousiastelingen met een eigen vakgebied, zoals fotografen, IT-specialisten, copywriters, designers, reclamebureaus en marketingspecialisten. Zet je Meewind Communicatie in, dan kijk ik altijd om mij heen of er professionals zijn waarmee we nog beter aan je wensen kunnen voldoen.

Kun je wel wat Meewind in de communicatie gebruiken? Dan hoor ik het graag.

 
tools.jpg

Ervaring & Inspiratie

Natuurlijk zijn er voor mij van jongs af aan bronnen van inspiratie geweest, professioneel en in mijn vrije tijd, die mij het plezier van spelen met taal en het creëren van 'iets nieuws' hebben geleerd. Meer hierover kun je hier lezen in "Ervaring en Inspiratie".